rally plaatje

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

op veel verzoek hebben we een rallyplaatje laten maken, niet het grote formaat omdat het te duur zou worden bij een gratis rit. Het is dus het kleine formaat geworden dat je normaal op de zijruit plakt. Elk team dat een antwoordblad bij RPower inlevert krijgt er ter plaatse 1. Voor diegene die het reeds al ingeleverd hebben of het blad in de bus steken wanneer de shop gesloten is, voorzien we ook een exemplaar. We moeten alleen nog bekijken hoe we deze gaan verdelen.

 

rallyplaatje 1

Vandaag zijn we precies 1 maand officieel van start gegaan met de rondrit 2021, dus gisteren weer de antwoordbladen opgehaald bij RPower. Ook zij zijn tevreden met het aantal deelnemers dat bij hun shop stopt voor een foto en om het antwoordblad af te geven.

We hebben een mooi deelnemersveld met verrassende uitslagen; toe nu toe 5 teams met O fouten en 1 team met 1 juist antwoord. En alles ertussenin natuurlijk. Ook bladen zonder naam erop, dan wordt het wel moeilijk voor ons. Let op; Uw deelname is pas geldig als we een selfie erbij ontvangen hebben.

Op de 1e plaats deze week nog steeds Guy Geeraerts met O fouten  en die de totale afstand wel heel dicht benadert.        Gevolgd door Dave janssens op de 2e plaats.      Voorlopig 3e is Britt Janssens

 

guy geeraerts
dave janssens
britt bmw